images/photos/2021/07/1625576693084-z2zHtM2kMVE49eOLZ68Sbkesf.JPG

Predstavnici Upravnog odbora Mreže za mlade Crne Gore, Miloš Marković, Andrijana Radović i Elvis Beriša, sastali su se sa rektorom Univerziteta Crne Gore, Vladimirom Božovićem i predstavnicima Studentskog parlamenta Sašom Roćenom i Aleksandrom Šipčićem.


Na sastanku je bilo riječi o potencijalnim modelima za saradnju, sa akcentom na uspostavljanje konkretnije saradnje sa Studentskim parlamentom.Predstavnici/ce Mreže su predstavili misiju i viziju Mreže, njene ciljeve i dosadašnje uspjehe. Predsjednik Upravnog odbora, g-din Marković, se zahvalio na prilici da predstavi Mrežu i istikao spremnost za saradnju sa Studentskim parlamentom.


Rektor Univerziteta Crne Gore, g-din Božović, je iskazao veliko interesovanje za dosadašnji rad Mreže i potencijalima za uspostavljanje konkretnije saradnje. On je istakao da Mreža ima partnera u Univerzitetu Crne Gore i usaglasio se sa stavom Mreže da jedino umrežavanjem svih relevantnih aktera u društvu možemo poboljšati položaj mladih u Crnoj Gori. 


Predsjednik Studentskog parlamenta, g-din Roćen, pokazao je interesovanje za konkretniju saradnju parlamenta sa Mrežom u obilježavanju Međunarodnog Dana mladih, koji se obilježava 12. agusta.Takođe, konkretniju saradnju sa Mrežom će Studentski parlament uspostaviti formiranjem Savjeta za studente kao sastavnog dijela Mreže.Možda će te zanimati

14.09.2021

Mladi umrežavanjem svoja pitanja stavljaju u fokus društva

10.09.2021

Najava: Panel diskusija ,,Mladi (ni)jesu prioritet?''

06.08.2021

Potpisan Memorandum o saradnji i partnerstvu krovnih saveza mladih sa Zapadnog Balkana