images/photos/2022/07/1658492190332-Xm1rmZXg0EISVMrZe97eOHiNv.jpg

Mreža za mlade Crne Gore će u okviru projekta "Mladi u fokusu društva" posjetiti 12 omladinskih servisa na teritoriji Crne Gore. U sklopu posjete održaće se radionice na temu normativnog okvira omladinske politike i mehanizama učešća mladih u procesima donošenja odluka. Ovom prilikom predstavnici Mreže za mlade prezentovaće i prvi Pojmovnik omladinske politike.

Pozivamo sve zainteresovane mlade da se prijave za radionice u svojim opštinama, da se družimo i naučimo nešto novo o omladinskoj politici.


>>> Prijavni formular <<<


Projekat ,,Mladi u fokusu društva" je podržan u okviru programa OCD u Crnoj Gori - od osnovnih usluga do oblikovanja politika - M'BASE, koji sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO) u partnerstvu sa njemačkom fondacijom Friedrich Ebert Stiftung (FES), NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP), NVO Politikon mreža, a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave i Ministarstvom evropskih poslova Vlade Crne Gore. Program finansira Evropska unija a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Možda će te zanimati

30.09.2022

Usvojena Politika zaštite djece i mladih i izabrana nova upravljačka struktura MMCG

30.09.2022

Javni poziv za učešće u Regionalnoj Studijskoj posjeti omladinskim organizacijama FBIH

21.09.2022

Predstavnici MMCG učestvovali na konferenciji o omladinskoj politici u Pragu