images/photos/2023/04/1682695506067-lhDr42XTxXjITg9QmTycrCFql.png

U periodu od 25. do 27. aprila 2023. godine u organizaciji Evropskog parlamenta, u saradnji sa Savjetom za regionalnu saradnju - RCC, održala se “3rd Bridging The Gap” konferencija.


Na konferenciji okupili su se mladi poslanici Parlamenata na Zapadnom Balkanu, kao i predstavnici civilnog sektora.


U ime civilnog sektora, Mrežu za mlade predstavljali su: Miloš Marković, predsjednik Upravnog odbora, Vladimir Perazić, V.d. Generalni sekretar i Ana Marjanović, članica Nadzornog odbora.


O konferenciji, Ana ističe: “Teško je bilo uraditi mnogo za kratko vrijeme od dva provedena dana u Briselu na događaju Young Political Leaders - Bridging the gap. Ali nije nemoguće. Nakon rada u oblasti omladinske politike, regionalne saradnje, uloge mladih u evropskim integracijama sa sigurnošću mogu reći da je preduslov dobre regionalne saradnje prije svega jaka osnova i predanost ovim ciljevima, a zatim i dijeljenje iskustava i pozitivnih primjera. Zato mi je i bila čast i izuzetno zadovoljstvo nastaviti multilateralni i multisektirski dijalog sa mladim ljudima koji pokazuju da uz trud i rad, ništa nije nemoguće. Radujem se i sljedećim susretima gdje ćemo nastaviti jačati saradnju mladih iz Crne Gore sa mladima iz regiona koristeći svaku priliku da damo svoj lični, individualni doprinos.”

Možda će te zanimati

13.02.2024

Javni poziv za radno mjesto u Sekretarijatu MMCG - Asistent/kinja na projektu

21.11.2023

Generalni sekretar gost na TV Budva

20.09.2023

Interni poziv za učesnike/ce iz Crne Gore za projekat "Aktivno građanstvo i preduzetništvo u omladinskom radu"